SUSHI ZELZATE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 418 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 20:04 Levering kwam wat laat. 1u40 terwijl er 1u aangeduid stond. Sushi was super lekker!
24 mrt 2024 om 19:58 Al 2 uur aan het wachten en het eten is hier nog steeds niet zelzate naar mendonk is 18min rijden
21 mrt 2024 om 19:53 De sushi was heel lekker! De bezorger was heel vriendelijk.
17 mrt 2024 om 22:43 Toegekomen op het juiste uur beleefd en vriendelijk en lekker
10 mrt 2024 om 7:51 Lekker eten en vriendelijk
7 mrt 2024 om 12:13 lekker sushi in zelzate zekker een aanrader
5 mrt 2024 om 23:23 Heel lekker! Super sushi en bijgerechten. Wachttijd was 60min, maar was op voorhand zo gemeld dus geen probleem.
3 mrt 2024 om 19:18 Meer dan 2 uur moet wachten voor u bestelling. Ik denk da is heel lang
29 feb 2024 om 20:16 Super om te bestellen bij jullie,wat ook perfect is dat je kunt volgen via trace wanneer de bestelling aan komt en jullie direct kunnen afgeven 10+++
29 feb 2024 om 20:01 Altijd lekker !! Bezorger was ook super vriendelijk
23 feb 2024 om 20:37 Lekker maar bij sommige rollen teveel rijst in verhouding met de vis waardoor je de smaak van de vis niet meer smaakt.
22 feb 2024 om 9:54 Super lekker en zéér snelle bezorging. Ook perfect dat je de bezorger kan volgen tot aan je deur. Dikke 10 ++